Robotická soutěž

 
2.listopadu 2023  |  

V pondělí 30. října 2023 zorganizoval Plzeňský kraj v rámci projektu "Vzdělávání 4.0 v Plzeňském kraji" již 6. ročník Soutěže robotiky.

Soutěže se zúčastnilo celkem 24 středoškolských týmů a 17 týmů ze základních škol. Každý čtyřčlenný tým měl sestaveného robota, který absolvoval neznámou trať na rychlost. Porota hodnotila také kreativitu soutěžních robotů. Naše škola vyslala dva soutěžní týmy (žáci SŠ Kralovice a žáci ZŠ Kralovice), jejichž všichni členové byli zapojeni v zájmovém kroužku robotiky na naší škole. Tým žáků ZŠ Kralovice obsadil ve své kategorii vynikající 3. místo. Děkujeme všem žákům za reprezentaci školy a blahopřejeme k umístění! Poděkování patří také lektorům, kteří kroužek zajišťovali.

Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

2
18.října 2024

Inspirativní přednáška o dobrovolnictví

Dne 15. října 2024 jsme přivítali zástupkyni dobrovolnické organizace DoRa a zástupce ze sociálního zařízení, kteří našim žákům představili svět dobrovolnictví. Přednáška byla nejen informativní, ale také velmi inspirativní a motivující. 

3
30.září 2024

Pomáháme.Digital

V úterý 24. září 2024 jsme ve škole měli přednášku Pomáháme.Digital, která byla určena třídy 3.S a 4.S. Přednáška se týkala tématu pomoci seniorům v rámci našich praxí v sociálních službách. 
Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 22. října 2024
a svátek má Sabina.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj