Ceny ubytování

1.září 2022  |   Domov mládeže  |  

Za ubytování se platí měsíčně inkasní platbou společně se zálohovou platbou za stravu. Před nástupem k ubytování v domově mládeže je potřeba odevzdat přihlášku k ubytování vychovateli pověřenému vedením domova mládeže (přihláška je ke stažení na webu školy), zavést Souhlas k inkasu z vlastního účtu a předložit potvrzení o jeho založení vedoucí školní jídelny, která tuto platbu provádí. Doporučený limit u inkasa je při ubytování s celodenní stravou 3 600,- Kč měsíčně.

Číslo účtu Střední školy Kralovice je 6638371/0100.

Žákům 2. a 3. ročníků obou učebních oborů vykonávajícím odborný výcvik na smluvních pracovištích mimo dílny odborného výcviku školy se za jejich nepřítomnost v domově mládeže snižuje měsíční částka za ubytování na polovinu, tj. měsíčně 500,- nebo 450,- Kč (podle typu pokoje).

Výše měsíční úhrady za ubytování v domově mládeže se nemění z důvodu nemoci, odjezdu z rodinných a jiných subjektivních důvodů.

Ceník pro ubytované

Druh pokoje

Cena za 1 měsíc/

1 lůžko

Cena za 1 měsíc/   1 lůžko  při vykonávání odborného výcviku žákem mimo dílny odborného výcviku školy

Cena za 1 měsíc/

1 lůžko

při poskytnutí příspěvku na ubytování od zřizovatele (Plzeňský kraj)

Cena za 1 měsíc/

1 lůžko

při vykonávání odborného výcviku žákem mimo dílny odborného výcviku školy a současném poskytnutí příspěvku na ubytování od zřizovatele (Plzeňský kraj)

3-lůžkový

1 000,- Kč

500,- Kč

500,- Kč

0,- Kč

4 a více lůžkový

900,- Kč

450,- Kč

400,- Kč

0,- Kč


Mohlo by vás zajímat

22.dubna 2024

Exkurze do firmy NEWIA ve Staňkově

V pátek 19. 4. 2024 se uskutečnila tematická exkurze do firmy Newia ve Staňkově, která se zabývá prodejem a servisem zemědělské techniky. Žáci 1.O a jedné skupiny 2.O oboru Opravář zemědělských strojů viděli novou zemědělskou techniku a také zázemí dílny kde se provádí opravy. Firma Newia nabízí žákům možnost smluvního pracoviště a případně po vyučení také perspektivní zaměstnání. 

Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 25. dubna 2024
a svátek má Marek.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj