Pro úspěch v budoucnosti

29.listopadu 2023  |   Projekty realizované školou  |  


Název projektu:

 

Pro úspěch v budoucnosti

Operační program Jan Amos Komenský

Výzva č. 02_22_003 Šablony pro SŠ a VOŠ I

Registrační číslo projektu: CZ.02.02.XX/00/22_003/0003254

Realizace projektu: 1. 12. 2023 – 30. 11. 2025

Aktivity projektu:

1.III/1 Školní asistent SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - školního asistenta středním školám, které začleňují do kolektivu minimálně tři žáky s potřebou podpůrných opatření prvního stupně podpory.

1.III/2 Školní speciální pedagog SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - školního speciálního pedagoga středním školám, které začleňují do kolektivu minimálně tři žáky s potřebou podpůrných opatření prvního stupně.

 1.III/4 Sociální pedagog SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - sociálního pedagoga středním školám a podpořit žáky ohrožené školním neúspěchem.

1.III/5 Kariérový poradce SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu kariérového poradce středním školám. Kariérový poradce bude působit jako podpora žáků středních škol při hledání budoucího zaměření vzdělávání a profesní orientace, a to včetně žáků s potřebou podpůrných opatření19 a žáků ohrožených předčasným odchodem ze vzdělávání.

1.III/8 Vzdělávání pracovníků ve vzdělávání

Cílem této aktivity je podpořit profesní růst pracovníků ve vzdělávání (včetně ostatních pracovníků ve vzdělávání) pomocí dlouhodobého vzdělávání a průběžného sebevzdělávání formou akreditovaných i neakreditovaných kurzů, programů nebo stáží.

1.VIII/2 Inovativní vzdělávání dětí, žáků a studentů v DM

Cílem aktivity je osobnostní a sociální rozvoj dětí/žáků/studentů DM/INT (dále jen „žák“) a jejich podpora v rozvoji znalostí a dovedností s využitím inovativních forem výuky a vzdělávání prostřednictvím netradičních vzdělávacích metod a strategií. Aktivita dále cílí na snižování předčasných odchodů ze vzdělávání.


Mohlo by vás zajímat

22.dubna 2024

Exkurze do firmy NEWIA ve Staňkově

V pátek 19. 4. 2024 se uskutečnila tematická exkurze do firmy Newia ve Staňkově, která se zabývá prodejem a servisem zemědělské techniky. Žáci 1.O a jedné skupiny 2.O oboru Opravář zemědělských strojů viděli novou zemědělskou techniku a také zázemí dílny kde se provádí opravy. Firma Newia nabízí žákům možnost smluvního pracoviště a případně po vyučení také perspektivní zaměstnání. 

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj