Na basketbal v nových dresech!

 
30.října 2023  |  

V říjnu 2023 jsme opět reprezentovali školu ve sportovní soutěži, tentokrát v basketbalu. A v nových dresech! Devatenáctého října jsme vyrazili s družstvem dívek i chlapců do Plas. 

 

Děvčata se ve svém prvním zápase rozehrála, zjistila, že se nemusí svých soupeřek bát, avšak na vítězství to zatím nestačilo. V zápase o konečné druhé místo, i díky zkušenostem z předchozího zápasu, děvčata nepřipustila klopýtnutí, byť koncovka zápasu byla mírně dramatičtější, než bylo nutné. Ale nakonec naše holky udržely nervy na uzdě a vítězství a stříbrné medaile si nenechaly utéct, skvělá práce!

Chlapci to se svými soupeři měli o něco těžší. Zatímco v souboji se SOŠ Plasy se dalo hovořit o relativně vyrovnané hře, při které nám často nepřálo štěstí, tak v souboji s plaským gymnáziem jsme narazili na opravdovou kvalitu, chvílemi zápas vypadal jako hra kočky s myší. I tak z toho je krásné třetí místo na okrese.

Díky za reprezentaci. A zase příště!

Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

1
28.června 2024

Krásné prázdniny

Přejeme všem žákům, zaměstnancům a příznivcům školy krásné léto s nevšedními prázdninovými zážitky!

Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 27. července 2024
a svátek má Věroslav.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj