Den otevřených dveří 20. 1. 2024

 
20.ledna 2024  |  

V pořadí druhý den otevřených dveří v tomto školním roce probíhal v sobotu 20. ledna 2024. Počasí již tradičně, kdy lednové zájemce zveme k nám do školy, mrazivé. Ale o to víc nás mile překvapilo množství uchazečů o studium a jejich blízkých, kteří k nám zavítali. 

Samozřejmě, že většina otázek, které od návštěvníků přicházely, se týkala nového způsobu podávání přihlášek ke studiu, kritérií pro přijetí, počtu přijímaných uchazečů. Návštěvníci konzultovali s jednotlivými vyučujícími, vychovatelkami a učiteli odborného výcviku učivo i způsob výuky, zajímali se o mimoškolní aktivity, ubytování v domově mládeže a některé z dětí stihly dokonce zvládnout i část cvičných přijímacích testů z matematiky nebo češtiny u maturitního oboru.

Všem jsme připomněli termín pro podání přihlášek ke studiu – letos do 20. února 2024 a zejména způsoby jejich podávání, které zákon umožňuje. Jako nejvýhodnější doporučujeme elektronický způsob podání přihlášky v systému dipsy.cz. Návody a informace k vyplnění přihlášky jsou na prihlaskynastredni.cz. Kritéria pro přijetí na naší školu najdete na našem webu.

A teď už všichni netrpělivě čekáme, jak to vlastně letos dopadne.

Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

1
28.června 2024

Krásné prázdniny

Přejeme všem žákům, zaměstnancům a příznivcům školy krásné léto s nevšedními prázdninovými zážitky!

Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 27. července 2024
a svátek má Věroslav.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj