Celostátní odborná soutěž

 
19.března 2024  |  

Ve dnech 13. a 14. března 2024 proběhla celostátní odborná soutěž žáků oboru Opravář zemědělských strojů. Soutěž organizovalo Střední odborné učiliště zemědělské, Chvaletice. 

Do Chvaletic dorazilo 31 soutěžících z celé České republiky. Soutěžilo se v osmi disciplínách: test - pravidla silničního provozu; test - teoretické znalosti z technologie oprav, zemědělských strojů a motorových vozidel; test - poznávací; opravy motorových vozidel a zemědělských strojů; strojní obrábění; ruční kování za tepla; ruční zpracování kovů a svařování plamenem. 

Naši školu reprezentoval žák třetího ročníku oboru Opravář zemědělských strojů Petr Jiří Bartoň. Přesto, že konkurence byla veliká, obsadil 5. místo. Gratulujeme k mimořádnému úspěchu a děkujeme za vzornou reprezentaci školy!

 

Ing. Roman Chudáček



Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

22.dubna 2024

Exkurze do firmy NEWIA ve Staňkově

V pátek 19. 4. 2024 se uskutečnila tematická exkurze do firmy Newia ve Staňkově, která se zabývá prodejem a servisem zemědělské techniky. Žáci 1.O a jedné skupiny 2.O oboru Opravář zemědělských strojů viděli novou zemědělskou techniku a také zázemí dílny kde se provádí opravy. Firma Newia nabízí žákům možnost smluvního pracoviště a případně po vyučení také perspektivní zaměstnání. 

Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 27. dubna 2024
a svátek má Jaroslav.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj