Ohlédnutí za Vánocemi 2022

 
11.ledna 2023  |   Administrátor  |  

Konec každého roku je neodmyslitelně spjat s jedním z nejkrásnějších svátků – Vánocemi. Pro většinu z nás znamenají po absolvování předvánočního shonu svátky hojnosti, radosti, pohody, klidu a příjemných setkání s těmi nejbližšími. Žijí mezi námi však i lidé, kteří tyto chvíle pohody a radosti se svými rodinami již nemohou sdílet.

Pobývají v nejrůznějších sociálních zařízeních a zde tráví i Vánoce. Ráda bych poděkovala a ocenila dobrovolná rozhodnutí některých žákyň SŠ Kralovice, které daly přednost v době Vánoc právě těmto klientům před vlastními rodinami a rozhodly se vypomoci v DSP v Kralovicích či v DOZP v Horní Bříze. Na Štědrý den všechny klienty obdarovaly vlastnoručně vyrobenými dárky-andílky. Ty jim udělaly obrovskou radost a mnozí se neubránili slzám. Ať jim andílci přinesou štěstí, zdraví a chrání je po celý rok 2023.

Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

22.dubna 2024

Exkurze do firmy NEWIA ve Staňkově

V pátek 19. 4. 2024 se uskutečnila tematická exkurze do firmy Newia ve Staňkově, která se zabývá prodejem a servisem zemědělské techniky. Žáci 1.O a jedné skupiny 2.O oboru Opravář zemědělských strojů viděli novou zemědělskou techniku a také zázemí dílny kde se provádí opravy. Firma Newia nabízí žákům možnost smluvního pracoviště a případně po vyučení také perspektivní zaměstnání. 

Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 25. dubna 2024
a svátek má Marek.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj